Divi & WordPress

60% van alle CMS websites wereldwijd
is een WordPress site!

30% van alle websites wereldwijd
is een WordPress site!

WordPress is een Content Management Systeem, een CMS. Er bestaan ongeveer 400 CMS systemen waarvan WordPress de meest gebruikte is. 60% van sites die gebruik maken van een CMS is een WordPress site!

Wat is een CMS

Een CMS is een systeem om de inhoud van de site te beheren zonder kennis te hebben van programmeren. WordPress maakt hierbij gebruik van een database. Pagina’s worden opgebouwd uit talloze bouwsteentjes (code) die allemaal opgeslagen zijn in een database. Alle informatie wordt uiteindelijk door WordPress correct aan elkaar gekoppeld en als EEN code aan de browser aangeboden die daarmee uiteindelijk een “pagina” op je beeldscherm laat zien. Omdat er verschillende browsers zijn die de code soms anders “uitleggen” is het mogelijk dat eenzelfde code (pagina) in verschillende browsers er anders uit kan zien.

Waarom Divi?

WordPress is een basissysteem, “open source”, en geeft de mogelijkheid aan programmeurs om modules te ontwikkelen die de functionaliteit vergroten. EEN van die modules is Divi van Elegant Themes. Divi is een “pagebuilder” en absoluut noodzakelijk om gemakkelijk met WordPress te kunnen werken. Een pagebuilder maakt het voor de gebruiker eenvoudig om pagina’s te maken en is absoluut onontbeerlijk. Bovendien heeft Divi heel veel extra functionaliteit en prachtige site thema’s (waar normaal voor betaald moet worden) die als grafische basis voor je eigen site kunnen dienen. Divi is de absolute top op zijn gebied. Een garantie voor veel functionaliteit, gebruikersgemak en prachtige grafische vormgeving!!
Normaal kost het gebruik van Divi € 75,- per jaar. Door bij Compres Media System te hosten is dit gratis.

Populaire sites gebouwd met WordPress

BBC America
Time
The Rolling Stones
Beyonce
TechCrunch
Justin Bieber

Grote voordelen

gratis gebruik

gebruiksvriendelijk

“eindeloos” uitbreidbaar

DIVI pagebuilder

Divi: Volop in ontwikkeling

AANMELDEN

Meld je aan via ons aanmeldformulier

Nog twijfels, bel dan gewoon even: 0641621307.

Kantooradres

Compres Media System
Veulenerbank 85
6213 JS Maastricht
0641621307

compres@mediacity.nl
www.compresmaastricht.nl

Cursusadres

Best Western Hotel Slenaken
Heijenratherweg 4
6276 PC Slenaken
hotelslenaken.com