Speciaal voor ondernemers

Meer dan een cursus alleen, VEEL meer!

MKB-pakket

Hoe gemakkelijk, overzichtelijk en efficiënt is het als jouw website bij één partij is ondergebracht. Op de achtergrond zorgt Compres voor de domeinregistratie, de hosting en de service. Op de voorgrond kun je zelf aan de slag met jouw website. Overzichtelijk alles in eigen beheer.

 

Zelf een website bouwen

Voorheen was een website bouwen moeilijk. Je moest veel kennis van computers en codetaal hebben. Dit is verleden tijd. Binnen één maand heb je via onze praktijkcursus in de basis jouw eigen website gebouwd. Compres maakt dit mogelijk met deze praktijkgerichte cursus.

 

Altijd up-to-date

Compres volgt de ontwikkelingen omtrent websites op de voet en heeft dus altijd de nieuwste kennis in huis. Kennis die we met jou delen, zodat jouw website ook altijd up-to-date is. Jouw website moet smartphone-proof zijn, maar daarnaast ook geschikt zijn voor een tablet en PC.

 

Binnen één maand jouw nieuwe website online!

Een opsomming van de grootste voordelen van de praktijkcursus:

  • Professionele website leren bouwen binnen een maand
  • Website maken zoals jij dat wilt
  • Website bouwen en onderhouden volledig in eigen beheer
  • Je houdt tijd en geld over (die je normaal kwijt bent aan een designer)
  • Leren in groepsverband
  • Netwerken tijdens de praktijkcursus
  • Weinig investering met veel resultaat
  • Binnen een maand een site

Werkwijze

De praktijkcursus website bouwen is onderverdeeld in 4 lessen. Per week volg je in een dagdeel een les in groepsverband. Samen met andere ondernemers zit je in een lesgroep, waarbij je dus kunt discussiëren en elkaar helpen met de bouw van een website. Tijdens de praktijkcursus leer je dus niet alleen hoe je een website bouwt, maar leer je ook andere ondernemers kennen en kun je netwerken. Een duidelijke win-win-situatie.

Tussen de lessen door kun je zelf aan de slag met jouw cursuswebsite. Heb je vragen en opmerkingen, dan bespreken we die gezamenlijk in de volgende les. Zo kunnen wij jou iedere les praktisch en efficiënt helpen. Gedurende de cursus kun je natuurlijk ook werken aan jouw eigen website. Met de cursuswebsite leren wij jou hoe je een professionele website maakt. Na afloop van de cursus heb jij in de basis een professionele website gemaakt, welke je dus ook kunt toepassen op de website van jouw onderneming.

 

Geringe kosten en tijd, veel rendement

Met onze praktijkcursus website bouwen heb je met geringe kosten en binnen afzienbare tijd de kennis en vaardigheden in huis om jouw eigen website te bouwen en te onderhouden. Je kunt voor ondersteuning altijd terecht bij Compres. Je bouwt je website precies zoals jij dat wilt.

 

Wat leer je tijdens de praktijkcursus?

Te veel om op te noemen, maar om je een beeld te geven wat allemaal aan bod komt;

Internet, siteContent, bladerstructuur, opmaak, illustraties .jpg, .png, .gif, resolutie, WordPress, Divi, Responsive/niet responsive, Favocin, Frontend, Backend, gebruikers, thema, style, header, footer, fonts, pagina, blog, widgets, menu, module, rijen, sectie, global, plug-ins, mediabibliotheek, Divi-bibliotheek, importeren, exporteren, statiestieken, SEO, FTP, CSS, Back Up.

 

En veel, heel veel praktische tips…

AANMELDEN

Meld je aan via ons aanmeldformulier

Nog twijfels bel dan gewoon even, 0641621307.

AANMELDEN

Meld je aan via ons aanmeldformulier

Nog twijfels, bel dan gewoon even:

0641621307

Kantooradres

Compres Media System
Veulenerbank 85
6213 JS Maastricht
0641621307

compres@mediacity.nl
www.compresmaastricht.nl

Cursusadres

Best Western Hotel Slenaken
Heijenratherweg 4
6276 PC Slenaken
hotelslenaken.com