Social Deal Actie

ter kennismaking, heel mooi meegenomen!

Momenteel loopt er een actie van ons bij Social Deal.
Wij bieden via Social Deal een workshop aan voor € 19,50 waarin we in 2 uur tijd een deel van de BASIS cursus in vogelvlucht doorlopen.
Het geeft een prima indruk van de mogelijkheden van WordPress en Divi en laat zien hoe je heel snel een eigen site kunt bouwen.
Een unieke mogelijkheid om kennis te maken met deze cursus!

Locatie

De workshop wordt gegeven in Best Western Hotel Slenaken dat met zijn panoramaterras prachtig boven op de Loorberg in Heijenrath bij Slenaken ligt. Centraal gelegen tussen Maastricht en Parkstad en goed bereikbaar vanuit Sittard.

Workshop dagen en tijden

Voor de workshop kan ingeschreven worden via Social Deal op de volgende dagen/uren:
Zaterdag 13 oktober, 3 november, 10 november en 24 november, 10 en 13 uur.
Woensdag 3 oktober en woensdag 7 november, 19 uur.

Wat gaan we doen?

Tijdens de workshop ga je proeven aan de mogelijkheden die Divi je biedt op het gebied van website bouw en website onderhoud. Je zult versteld staan van de gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide mogelijkheden van deze “page builder”. Alle sites van Compres Media System zijn hiermee gebouwd! Voorbeelden zijn: Hotel Slenaken, Apostelhoeve, Knols Projects, Metatec, TN Bouw en Car Service Meessen.
Er zal ook aandacht besteed worden aan meer algemene begrippen als registratie en hosten en het beantwoorden van vragen.
Al met al een workshop die je niet mag missen als je plannen hebt voor een website of al een site hebt!

Wat heb je nodig?

Heb je een laptop met wifi, neem die dan mee en bouw tijdens de workshop mee aan je eigen pagina. Wij zorgen voor voldoende proefsites. Zo wordt het een actieve workshop. Geen laptop ter beschikking, niet getreurd, er valt genoeg te beleven en samen op EEN laptop gaat ook prima.

Wie is “praktijkcursuswebsitebouwen.nl”?

Praktijkcursuswebsitebouwen.nl is van Compres Media System. Sinds 1988 bestaat Compres Media System het grafisch buro van Jeroen Kaasenbrood. In al die jaren altijd meegegaan in de modernisering, met op onderdelen soms meer en soms minder succes. In 1988 was het “boekjes maken”. Tot 2000 ging dat goed, daarna veranderde de grafische wereld razendsnel tot waar we nu zijn aangeland, maar nog steeds volop in ontwikkeling. Afgelopen jaren is het bouwen van sites totaal veranderd met als huidige hoogtepunt van mogelijkheden en gebruiksgemak, WordPress met Divi. Waar we in begin jaren ’90 riepen WYSIWYG met betrekking tot grafische opmaak van “boekjes” kunnen we dat nu roepen voor internetsites. Zoals de PDF de drukwerkwereld veranderde, veranderd Divi nu de wereld van het bouwen van sites. Geen scripting of moeilijkdoenerij meer maar… kom dat zelf maar ervaren en laat je bijpraten tijdens een actieve workshop over de laatste stand van zaken omtrent “sitebouw”!
Geef je nu op voor een van de workshops en ervaar zelf hoe makkelijk het is om je eigen site te bouwen en, wellicht nog belangrijker, te onderhouden.

Aanbieding

Tijdens de workshop geldt de volgende aanbieding:
Wie zich tijdens de workshop aanmeld voor EEN van de twee cursussen krijgt 10 % korting.
Zo verdien je de workshop dubbel en dwars terug!

 

Nog vragen? Bel: 0641621307

AANMELDEN

Meld je aan via ons aanmeldformulier

Nog twijfels, bel dan gewoon even: 0641621307.

AANMELDEN

Meld je aan via ons aanmeldformulier

Nog twijfels, bel dan gewoon even:

0641621307

Kantooradres

Compres Media System
Veulenerbank 85
6213 JS Maastricht
0641621307

compres@mediacity.nl
www.compresmaastricht.nl

Cursusadres

Best Western Hotel Slenaken
Heijenratherweg 4
6276 PC Slenaken
hotelslenaken.com